3D Bryn

Vid Tatuering med 3D effekt läggs små snitt förhand med en nål i översta hudlagret, därefter "gnuggas" färgen in. Denna metod håller ca 1- 3 år. Sol, klor och saltvatten bleker pigmentet.

 

Så går en behandling till:


Innan behandlingen inleds kommer vi tillsammans  överens om vilken form och nyans du önskar. Området som ska tatueras bedövas med en gelé och behandlingen inleds. Läkningstiden efter behandling är 3-8 dagar, men slutresultatet kan visa sig först upp till 6 veckor.Efteråt:


Huden kan bli irriterad och rodna direkt efter behandlingen. Detta går över inom ett dygn. Tatueringen kan uppfattas som mycket stark direkt efter behandling, men en del av det pigment som förs in kommer att stötas bort under den första veckan då sårskorpan som bildats faller av. Först efter total läkning kan man se det slutgiltiga resultatet. I ett nybesök ingår 1 återbesök (som skall göras inom 6 veckor) i priset. Mer än ett återbesök är nödvändigt i vissa fall. Ett extra återbesök kostar 500kr.


Det är viktigt att du följer dessa råd för att undvika infektioner.Före besöket:


Sola inte på 24 timmar innan ditt besök. Du ska inte heller äta starka mediciner, eller vara alkoholpåverkad.

Meddela eventuella sjukdomar före ditt besök så att vi har möjlighet att ta ställning om behandling kan genomföras eller inte. Färgerna är milda och snälla men om du är känslig så finns det möjlighet att göra ett färgtest. Detta behövs göras minst 3 dygn innan ditt inbokade besök.

Efter besöket:

Inget annat än koksalt och vasselin får användas på området som pigmenterats under de första 24 timmarna. Du får med dig ett papper med skötselråd samt färginformation.

Undvik att sminka dig direkt på området tills att såret har läkt då detta kan leda till infektioner samt påverka färgpigmentet.

Skrapa eller klia inte på skorpan, den ska trilla bort av sig själv.

Innan behandlingsstart ska ett intyg undertecknas av dig.

vi är noga med att ni tagit till er informationen och tänker följa dem.

 

Vi utför inte kosmetisk tatuering på personer under 18 år utan målsmans tillstånd.Adress:


RoxenmoSkincare

Bangårdsgatan 6

761 31 Norrtälje


Kontakt:


tel: 0709-700963

mail: norrtalje@roxenmoskincare.seBokadirekt: RoxenmoSkincare

Facebook:   RoxenmoSkincare

Instagram: @roxenmoskincare